Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Már a hétvégén minden a lehető legjobban alakul az életedben! - Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A következő napokban pozitív változások veszik kezdetét az életedben, nincs miért aggódnod!

Biztonságérzet

Minden, veszéllyel vagy sebehetőséggel kapcsolatos érzés gyógyul, és az a biztos tudás váltja fel, hogy most biztonságban vagy és védve vagy.

Féltél vagy bizonytalan voltál mostanában? Aggódtál, hogy valami nem jön össze, hogy nem a jó úton jársz? Esetleg az okozott benned aggodalmat, hogy nem tudtad, mire számíthatsz a közel jövőben?

Ez esetben a tündérek azt üzenik, hogy az ég tisztában van az érzéseiddel, és a segítségedre sietnek. Égi lények vesznek körül, akik szüntelenül szeretnek és védelmeznek.

A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a sebezhetőség érzését a veszéllyel kapcsolatos gondolataid váltják ki belőled. Az elmédben hatalmat adtál valami külső entitásnak. Azt hiszed, hogy ennek az általad teremtett "bálványnak" módjában áll, hogy ártson neked. De mindössze annyi hatalma van, amennyit tulajdonítasz neki.

A tündérek arra buzdítanak, hogy ébredj fel ebből a téveszméből. Értsd meg, hogy módodban áll létrehozni egy boldog és biztonságos álmot, és eldönteni, hogy biztonságban érzed magad.

Nincs miért aggódnod: minden jól alakul körülötted! Hamarosan te is tapasztalni fogod, mivel már a hétvégén hatalmukba kerítenek az intenzív energiák és jelentős változásokat indítanak el az életedben. Rövidesen minden jóra fog fordulni!
 

ezotéria tündérek jóslat üzenet
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL