EZOTÉRIA

Kérd elhunyt szeretteid áldását és megkapod! - Atlantisz bölcseinek üzenete

Atlantisz mesterei arra bíztatnak, hogy nyugodtan fordulj áldásért, segítségért elhunyt szeretteidhez.

Október 31-e Samhain ideje, a kelta év vége, és a következő esztendő kezdete. A kelták hittek abban, hogy Samhain ünnepe alatt megjelennek a lelkek és a Földön. Egy nappal előtte és utána nyitott az átjáró a világok között, így lehetőséged van találkozni elhunyt szeretteddel.

Ugyanakkor az atlantisziak is tudták, hogy a halál csak a kezdet és képesek visszatérni az elhunytak, akik hatalommal rendelkeznek.

De nemcsak találkozhatsz velük, hanem a segítségüket is kérheted Kérd őseid vagy konkrétan egy eltávozott rokonod áldását. Oszd meg vele érzéseidet. Megvan a hatalma ahhoz, hogy segítsen és minden jót kívánjon neked.

Ha gondolod, vendégeld meg úgy, mintha még mindig ott lenne. Imádkozz hozzá, gyújts neki gyertyát, látogasd meg a sírjánál. Légy figyelmes és akkor megláthatod, megérezheted a jelenlétét. Az sem kizárt, hogy álmodban jelenik meg. Hogyha elég nyitott vagy, akkor gond nélkül felveszi veled a kapcsolatot.

Ilyenkor figyelemmel kísérik rokonaikat, szeretetet küldenek feléjük. Tedd ezt te is. Küldj neki szeretetet és békét, miközben a segítségét kéred. Bízz benne, nem fog cserbenhagyni!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL