Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Ha követed a szívedet, csodában lesz részed! – Egy bölcs szellem üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Hallgasd meg, mit mond a szíved és merj eleget tenni kérésének. Nem bánod meg, ha így teszel!

„Kövesd a szívedet, bárhová vezet. Igen, olykor veszélybe sodorhat, de ne feledd, éppen ezekre a veszélyekre van szükséged ahhoz, hogy éretté válj. Néha tévútra vezet majd, de ne feledd, azok a tévutak is a fejlődés részei. Sokszor elbuksz majd, de állj talpra, mert úgy gyűjthetsz erőt, ha elbuksz, majd ismét talpra állsz. Ezáltal válhatsz teljessé.” – Osho

Érdemes megfogadni a bölcs szellem tanácsát: hallgass a szívedre. Tudja, mi a jó neked. Tudja, mire van szükséged. Merj eleget tenni kérésének.

Kövesd a tanácsát, az üzenetét. Bízz benne, hiszen jót akar neked, elvégre: a szíved te vagy. Miért ne akarnál magadnak mást, mint jót?

Csendesítsd el kicsit az elmédet és engedd szóhoz jutni a szívedet. Ha mered követni, az Univerzum, az égiek csodákkal fognak megjutalmazni. Csak jó származhat most abból, ha az érzéseidre hallgatsz.

Légy bátor és figyeld meg, milyen fantasztikus, örömteli élményben lesz részed. Rád talál a boldogság és valami olyan, ami rengeteget tehet az életedhez! Hamarosan úgyis megtudod, mi ez a bizonyos csoda!
 

ezotéria szellem üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL