Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Fordulj bátran támogatóidhoz, mert vannak! - Felemelkedett mesterek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A felemelkedett mester azt üzeni neked, hogy vedd észre, hogy vannak követőid, támogatóid és nyugodtan fordulj hozzájuk, ha szeretnéd, hogy ügyed, célod megvalósuljon!

Noricumi Szent Szeverin

Szent Szeverin (kb. 410 – 482. január 8.) valószínűleg egy előkelő származású római volt, Észak-Afrikából, vagy Kis-Ázsiából származott, aki kolostort alapított. A lelkipásztorkodás és beteggyógyítás mellett különösen odafigyelt foglyok és a szegények ellátására és segélyforrásként meg is követelte az anyagi támogatást. Feladatai megvalósításában hű segítőként álltak mellette a szerzetesek. A politikai problémákban és háborús időszakokban gyakran teremtett békét. Egyszerű szerzetesként a Favianis város és tartomány lelki feje volt és a püspökök is követték őt.

Azt üzeni neked, hogy céljaid megvalósításához, fordulj te is a támogatóidhoz, mert vannak. Talán nem tudsz róluk vagy nem veszed számításba őket, pedig ott vannak és számíthatsz rájuk. Akármilyen célod, ügyed, küldetésed legyen, találni fogsz hozzá segítőket. Újak és régiek egyaránt csatlakozni fognak hozzád. Bízz magában a küldetésedben és önmagadban, hogy az emberek igenis bíznak, hisznek benned és szívesen támogatnak téged.
 

ezotéria felemelkedett mester üzenet bölcsesség jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL