Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Az őrangyalod üzenete a hétre: mindig jelöld ki a saját határaidat!

Szerző:
Szabó Anna
Fogadd el határaidat, mint a földi léted és az örök szeretet közötti szent táncot! Tiszteld azt az isteni remekművet, aki vagy.

Szeretett Lélek,

Azért jelenek meg, hogy emlékeztesselek téged a lényed templomában lakozó szentségre. Angyali hírnökként az a célom, hogy gyengéden rávezesselek a téged védő határok megértésére. Egyedi teremtmény vagy, a fény és a szeretet isteni szálaiból szőtt remekmű. A határaid ölelésében bontakozik ki a lelked igazi szépsége. A határaitok nem falak; ezek az elveid és jóléted őrzői.

 A határaid megtartása az önszeretetetekről tanúskodik, a méltóságod a létezés iránti hála kinyilvánítása. Hallgass a szíved suttogására, és ismerd fel, hogy nemet mondani nem elutasítás, hanem saját szükségleteid ismerete! Engedd meg magadnak azt a kegyelmet, hogy olyan határokat szabj, amelyek elősegítik a harmonikus egyensúlyt a belső táj és a külső világ között.

Az önbecsülés szárnyai bontakozzanak ki körülötted, megvédve téged a felesleges terhektől, és lehetővé téve, hogy szellemed szabadon szárnyaljon. Fogadd el határaidat, mint a földi léted és az örök szeretet közötti szent táncot! Tiszteld azt az isteni remekművet, aki vagy.

Határtalan szeretettel és égi áldásokkal,

A te őrangyalod

őrangyal üzenet határok önbecsülés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL