Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Amint elengeded a látással kapcsolatos félelmeidet, kinyílik a harmadik szemed! - Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Talán azért nem jártál eddig sikerrel, mert túlságosan félsz a látástól.

Vizualizáció

A tündérek arra kérnek téged, hogy bízz a vizuális képességeidben, dolgozz rajtuk, és használd ahhoz, hogy tudatos életet élj és tudatosan teremthess.
A tudatos vizualizáció ereje a megteremtés egyik eszköze. Szánj időt nap mint nap arra, hogy csendesen üldögélj, és vizualizáld, hogy boldog, gazdag egészséges és értelmes életet élsz. Vagy olyat, amilyet csak szeretnél. Vizualizáld azt, amire vágysz, és kerüld azoknak a dolgoknak az elképzelését, amiket nem szeretnél bevonzani.

Képes vagy rá, mert erős vizuális képességeid vannak, még abban az esetben is, ha nem vagy ennek tudatában. Naponta mondd magadnak: "Nagyon vizuális vagyok."
Talán azért sem nyílt ki eddig a harmadik szemed, mert akadályozod magad. Félsz. De már kezdenek a tisztánlátással kapcsolatos akadályok eltűnni. Fontos, hogy tudd: biztonságos dolog látni a jövőt, a szellemvilágot, az életeddel kapcsolatos igazságot és az embereket olyannak, amilyenek, beleértve önmagadat is. Ha elengedsz minden félelmet a látással kapcsolatban, akkor kinyílik a harmadik szemed, és a vizualizációs képességeid megerősödnek.
 

ezotéria tündérek üzenet jóslat bölcsesség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL