Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

A Teremtő segítséget küld neked! - Felemelkedett mesterek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
Isten nem hagy cserben. A segítségedre fog sietni és gondoskodik arról, hogy megoldódjon a problémád.


Mózes

Mózes az egyik legismertebb bibliai személy. A hagyomány szerint az Ószövetség első öt könyvének szerzője. Mózes második könyvében, az Exodusban leírtak szerint a zsidók rabszolgaságban éltek Egyiptomban és egyszer a fáraó parancsba adta a zsidó elsőszülött fiúgyermekek megölését, ám Mózes anyja az újszülött gyermeket egy kosárban a Nílus vizére tette. A csecsemőt a fáraó leánya találta meg és nevelte föl hercegként, aki felnőttként elvezetette a zsidókat Egyiptomból az ígéret földjére. Útja során pedig számos segítséget kapott Istentől.

Éppen ezért azt üzeni neked: téged is megsegít a Teremtő. Akármire is vágysz, segíteni fog, hogy elérd, megvalósítsd.

Bármilyen nehéz vagy kilátástalan is a helyzeted, ő megoldja. Elküldi neked azt a személyt, aki segíthet, megmondhatja, mit tegyél vagy megoldja a helyzetedet.

Ám az is lehet, hogy jelet kapsz, útmutatást, amivel javíthatsz az életeden. Persze az sem kizárt, hogy egyszerűen csak csoda történik és megoldódik a probléma.

Neked nincs más dolgod, mint figyelni, bízni és hinni. Légy magabiztos és járd az utadat határozott léptekkel, mert az égiek veled vannak, fogják a kezedet és kísérnek. Védelem alatt állsz, nem történhet baj.

Ha még nem tetted: imádkozz, kérd magadban vagy hangosan Isten segítségét és meg fog hallgatni!
 

ezotéria felemelkedett mester üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL