EZOTÉRIA

A modern világ rabja vagy és ez meggátol a fejlődésben! - Atlantisz bölcseinek üzenete

Atlantisz bölcsei arra figyelmeztetnek, hogy túlságosan függsz a modern technológia ajándékaitól és ez rossz hatással lehet rád.

Technológia

Az atlantisziak fejlett komputertechnológiával bírtak. Gyors szállítórendszerrel, fűtőberendezésekkel, világítással rendelkeztek. Az összes építészet egy hanggal és szellemi energiával kombinált kristálytechnológián alapult. Egész Atlantiszt egy kristálypiramisokból álló kupolaszerű háló védte, ami gondoskodott az energiáról is, és ez nem bocsátott ki fosszilis égéstermékeket. Olyan magasan fejlett technológiájuk volt, aminek a segítségével több idejük maradt a pihenésre és az elmélkedésre.

Nincs azzal a baj, hogy használod a modern technika vívmányait. De túlságosan függsz tőlük. Talán túl sokat internetezel. Virtuális kapcsolatokat tartasz fenn és túl sokat lógsz a közösségi oldalakon. Ideje lenne visszafordítanod a figyelmedet az emberi világba. Ne ragaszkodj annyira a kütyükhöz. Ne cseréld le rájuk az igazi, értékes emberi kapcsolataidat. Nemcsak azért, mert így eltávolodsz a szeretteidtől, az embereiktől, hanem mert meggátol a személyes fejlődésben, nem fogsz tudni lelki, szellemi szinten gyarapodni.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL