Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

A lelki terheid megbetegítenek, de úton van a segítség, hogy végre letehesd őket! – Felemelkedett mesterek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A lelki terhek sajnos nemcsak a lélekre, hanem a testünkre hatással vannak. De szerencsére már úton van hozzád a segítség!

Lord Lanto

Lord Lanto a második sugár Chohanja, ami a bölcsesség és igazság szintje. Éppen ezért, amit Lord Lanto közölni szeretne veled azaz, hogy ne menekülj az igazság elől, ne dugd homokba a fejedet. Nézz szembe mindazzal, ami a szívedet, a lelkedet nyomja. A boldogtalanságod, az elégedetlenséged, bizonyos kapcsolataid, a sérelmeid, negatív hiedelmeid mind-mind megbetegítenek. Muszáj ezekkel szembenézned. Ez a gyógyulásod első lépése.

Miközben alámerülsz a lelkedbe és szembemézel az igazsággal, már úton van hozzád a segítség. Magának a felemelkedett mesternek a jó szándéka, szeretete is segíteni fog a folyamatban. Ugyanakkor elküldi hozzád azt is, aki segíthet letenni a terheidet vagy megmutathatja, miként teheted meg.

Dolgos időszak vár rád, ami kemény is lehet. De a te érdeked, hogy szembenézz az igazsággal és megszabadulj a lelki terheidtől, amelyek beárnyékolják életedet és megmérgezik az életedet. Ez a boldogságod és jó egészséged kulcsa.
 

ezotéria felemelkedett mester üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL