EZOTÉRIA

A jövő héten áradni fog feléd a gyógyító energia! - Sámánok üzenete

A következő napokban megnyílik előtted az isteni forrás és áradni fog felé a gyógyító energia.

Ametiszt

Az ametiszt a gyógyító kő, ami energiával, pozitív erővel tölti fel az embert. Visszaveri és egyúttal eltávolítja a negatív energiákat.

A bölcs sámánok azt üzenik neked, hogy a jövő héten megnyílik előtted az isteni forrás és áradni fog a gyógyító energia.

Amennyiben beteg vagy, számottevő vagy akár teljes gyógyulást is tapasztalhatsz, akár fizikai, akár lelki panaszokkal küzdj. Érdemes meditálnod, vizualizálnod ahhoz, hogy teljes mértékben befogadhasd a gyógyító energiát.

Természetesen hétköznapi szinten is érdemes mindent elkövetned a gyógyulásod érdekében. Ne hagyd félbe a kezeléseket, illetve a kúrádat.

Légy kitartó és amellett, hogy áradni fognak feléd a szeretetteljes, különleges, erős és tiszta gyógyító energiák, tedd hozzá te is a magadét!

Imádkozz, kérd az angyalok, az égiek segítségét és persze egy ametiszt követ is magadhoz vehetsz, hogy felerősítsd életedben a gyógyító erőket.

Csak tudd, hogy az égiek gondoskodnak rólad, odafigyelnek rád és dolgoznak azon, hogy testi és lelki szinten egyaránt jól érezd magad.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL