EZOTÉRIA

A jóslásról...

Az embereket minden korban érdekelte, vajon mit hoz a jövő, mit tartogat számukra a holnap? Mi történik velem a jövő héten vagy a jövő évben? Sikerülnek-e a terveim, amiket meg szeretnék valósítani?
Mióta világ a világ, a kíváncsiabbak különböző módszerekkel próbálták kifürkészni a jövőjüket.

A természethez még erősen kötődő emberek az állatok viselkedéséből, vonulásából következtettek a jövendőre (madárjósok), kövek és a tűz üzenetéből, s a természet változásaiból, szélből, felhőkből, vízből kutatták jövőjük kimenetelét.
Számtalan módszer létezik, amivel vallatóra foghatjuk a sorsot.


Rúna

Egyik ősi módszer a rúnajóslás. A rúnák mágikus írásjelek, és a bölcs meglátások forrásai.


Inga

Könnyen kapcsolatba léphetünk az égiekkel, ha ingát használunk. Az ingát csak be kell kalibrálnunk, hogyan jelzi az igent, és hogyan a nemet. Ezután feltehetjük neki kérdésünket, és megadja a választ.


Yi-Ching

Használhatjuk az ősi kínai jóskönyvet is a Yi-Ching-et is. Ennél a jóslásnál három pénzérmét kell feldobni, a fej és írás találatai szerint kapunk egy alsó és egy felső trigramot, ami együttesen egy hexagramot ad. Ezt kikeresve a táblázatból, megkapjuk a válasz-hipotézist a kérdésünkre, ami a várt üggyel vagy eseménnyel kapcsolatban működésbe lépő erők szintetizálása.


És még...

Jósolhatunk még kávézaccból, tealevelekből. De tehetjük ezt varázsvesszővel, kockával, dominóval és számtalan más módszerrel is. Az emberi elme találékonysága a jövő faggatásában is, szinte végtelennek mondható.
Napjainkban talán a legnépszerűbb a tenyér és a kártyajóslás, valamint az asztrológiai előrejelzések.


A tenyérjóslás

Tenyérjóslásnál - vagy ma már inkább kézelemzésnél - is alapszabály, hogy az összkép a döntő. Az összes részletet gondosan össze kell vetni, amiből egy valószínűsíthető tendenciát kapunk. Azt se feledjük, hogy a kéz vonalai az idő múlásával változnak, így aztán az általuk jelzett történések is.


A kártyajóslás

Későbbi korok folyamán terjedtek el a különféle kártyák és a kártyajóslás, illetve nőttek ki a Tarot ősi kártyalapjaiból. Vannak teljesen hétköznapi játékkártyák, amiket jóslásra is lehet használni. Legismertebb a francia Römi kártya és a Magyar kártya.

Vannak kimondott jóskártyák, mint a Lenormand kártya és a Cigány kártya, illetve vannak psychoterápiás kártyák, mint például a Symbolon, illetve az Osho Zen Tarot kártya. Ezeknek számtalan kirakási módja létezik, melyeket valaki, valamikor megalkotott, és eredményesen tudott használni. Nagy segítség lehet a bajban az Angyal kártyák valamelyike is.

A jövendölés szokása tehát napjainkban visszatért életünkbe. Bármelyik jóslási eljárás ugyanarról szól, éspedig, hogy az élet dolgai kezelhetők, irányíthatók.

Szotyori Luca kártyajós
Test-Lélek-Szellem Gyógycentrum
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL