Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

A hétvégén valóra válhat egy álmod! – Tündérek üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A szíved vágyai valósággá válnak. A tündérek arra kérnek, hogy továbbra is szilárdan tartsd magad a hitedhez, mert így már a hétvégén pozitív eredményekre számíthatsz.


Valóra váló álmok

Jó hír! Az az élet, amelyről álmodtál, most valósággá válik számodra. Már a hétvégén, de legalábbis napokon belül teljesülhet egy vagy akár több vágyad is!

A megerősítéseid és imáid, az álmaid elképzelése és más pozitív gyakorlatok valóra váltották az álmaidat. A tündérek azt kérik, hogy őrizd meg a hitet. Ebben a pillanatban talán éppen azt látod, amint álmaid elemei valósággá válnak. Ezek az álmok a gondolatformából éteri formává alakulnak, utána pedig anyagi formává szilárdulnak.

Annak érdekében, hogy ezt az átalakulást sikeressé és teljessé tedd, szükség van a hited és imáid fenntartására. Kérd Istent és a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden olyan félelmet, amelynek hatására esetleg megakadályozhatod a sikeredet. Tudd, hogy megérdemled ezt az új bőséget, és sok örömet fog hozni számodra és életed szereplői számára.
 

tündérek ezotéria üzenet jóslat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL