EZOTÉRIA

A hétvégén mindenképpen ki kellene mozdulnod! – Tündérek üzenete

A következő napokban semmiképpen se maradj otthon. Új élményben vagy különleges felfedezésben lehet részed odakint.

A természet varázsa

Azt üzenik a tündérek: menj ki a szabadba. Tölts időt a szabadban, a virágok, növények és fák között. A természetnek hatalmas ajándékai vannak, amelyeket meg kíván osztani veled, beleértve az ötleteket, az információkat és a gyógyító energiát. Sőt, akár különleges találkozásban is lehet részed!

Amikor nem állsz kapcsolatban a Földanyával, akkor lehet, hogy lehangoltnak vagy fásultnak érzed magad, és nem tudod, miért. A Föld szintén zaklatottá válik, ha nem lépsz vele kapcsolatba rendszeresen. A Földnek szüksége van arra, hogy ott légy a szépségei között, és így információt tudjon átadni neked. Ezen a módon fogod a legjobban tudni, hogyan törődj a bolygóval, amelyen élsz.

Arra buzdítanak a tündérek, hogy lehetőség szerint minden nap tölts időt kint a szabadban, legalább pár percet. Hunyd le a szemed, és végy néhány mély lélegzetet, miközben körülvesz téged a természet varázslatos energiája. Gondolatban kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked bármilyen esetleges problémáddal kapcsolatban. Majd nyisd ki a szemed, és keresd felvillanó fényeiket, ami az első jele annak, hogy látod a téged körülvevő tündéreket.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL