EZOTÉRIA

A hétvégén megkapod a problémáid megoldásához szükséges erőt! - Tündérek üzenete

A következő napokban az égiektől vagy éppen a tündérektől, de megkapod a szükséges erőt, amiből jelenleg hiányt szenvedsz.

Belső erő

A tündérek azt üzenik, hogy lény nyitott és engedd, hogy ők vagy éppen az égiek energiával töltsenek fel.

Erőt adnak, amely révén szakíthatsz a mérgező partnerrel vagy baráttal, kiléphetsz egy számodra méltatlan helyzetből vagy sikeresen megoldhatod a problémáidat.

Csak engedd meg magadnak, hogy megtapasztald és kifejezd a valódi erődet. A tündérek arra kérnek, hogy erősítsd meg: "Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok!"

Benned rejlik az Univerzum minden ereje. Senki sem erősebb nálad. Mivel spirituális érdeklődésű lény vagy, ezért lehetetlen, hogy rosszul használd az erődet vagy visszaélj vele.Vezetőid lehetővé teszik majd, hogy olyan módon használd és fokozd az erődet, amely nagy áldást jelent számodra és a világ számára.

Használd az erődet arra, amire csak szeretnéd. Harcolj, ha annak érzed szükségét. Védd meg magad. Állj ki egy ügyért. Győzd le a félelmeidet. Valósítsd meg terveidet. Hogy mihez kezdesz a kapott erővel, az csak rajtad áll, de tudd: ha elszánod magadat, semmi sem lehetetlen a számodra.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL