EZOTÉRIA

A hétvégén lezárod a múltat és az új év energiái új embert faragnak belőled! Tündérek üzenete

A következő napokban szabályosan újjászületsz. Megdöbbenve tapasztalod majd, hogy más ember lettél.

Valódi éned felébresztése

A hétvége jelentős változásokat hoz. Végre sikerül szívből elengedned, lezárnod a múltadat. Másfelől egyik napról a másikra új ember válhat belőled.

Ugyanis kezded visszanyerni az igazi, eredeti személyiségedet, beleértve régi humorérzékedet, érdeklődési körödet, szenvedélyeidet és vágyaidat.

Kezded a valódi, felsőbb éned szemszögéből látni az életet, mintha egy felhő oszlott volna szét és tűnt volna el elmédről és szívedről. Éppen átmentél egy olyan időszakon, amikor feladtad az énedet annak érdekében, hogy a kedvére tégy valakinek. Mélyre temetted a téged érdeklő dolgokat, elhanyagoltad a barátaidat, és megpróbáltál beilleszkedni egy másik ember életstílusába.

Most előbukkan a régi éned. Visszatértél! Amint visszaszerzed a valódi énedet, az életed és a személyiséged nagy változásokon megy keresztül. Ragaszkodj az énedhez, és engedd megtörténni ezeket a változásokat. A tündérek arra kérnek, hidd el, hogy életed és személyiséged lemorzsolódó részei hiteltelenek és hamisak. Tudd, hogy egy szilárd igazságalapot építesz, és most minden tökéletesen alakul.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL