EZOTÉRIA

A héten a féltékenységed miatt akár tönkre is teheted a kapcsolatodat! – Cigánykártya üzenete

Légy elővigyázatos és gondoskodj a benned dúló féltékenységről, mert ha nem cselekszel, akkor tönkreteheted a kapcsolatodat.

Féltékenység

A Féltékenység lapja a belső bizonytalanságra utal. Félsz, hogy elveszíted a partneredet. Hiányzik a kapcsolatotokból a bizalom Meglehet, úgy szeretnéd megerősíteni a köteléket köztetek (és egyúttal az önbizalmadat), hogy szándékosan féltékennyé teszed a párodat.

Ám még nagyobb a valószínűsége annak, hogy a korábbi rossz tapasztalataid vagy az önbizalomhiányod miatt egyszerűen féltékeny vagy. Ha ez túl régóta tart és egyre nagyobb jeleneteket rendezel, nem tudod visszafogni a félelemből fakadó kitöréseidet, azzal pontot tehetsz a kapcsolatotokra

Muszáj lenne figyelned kirohanásaidra, a hisztikre, a féltékenységi jelenetekre, máskülönben elüldözöd a partneredet. A te érdeked is, hogy tégy ellene, mert bizonyára neked sem esik jól, hogy azt érzed, amit. Félsz és bizonytalan vagy. Nem szégyen felkeresni egy szakértőt, miközben tudatosan dolgozol önbizalmad megerősítésén és hogy jobban megbízz a párodban.

Beszélj a kedveseddel is a problémádról, de semmiképpen se söpörd szőnyeg alá, ugyanis a kapcsolatod a tét!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL