DIVAT

Lépések a maximális önkifejezés és a kiegyensúlyozott élet elérése érdekében

Nehézséget okoz saját stílusunk kifejezése? Úgy érezzük, egy csomó dolgot megmutathatnánk magunkból, valami mégis gátat szab bennünk? Íme néhány praktikus tanács az említett problémák megoldására.

.

Emocionális lehetőségek

Ha a kreativitásnak a lelki részét nézzük, papírra vethetjük gondolatainkat, amellyel elég erősen hozzájárulunk ahhoz, hogy hatékonyabban tudjunk megnyílni mások felé is. Írhatunk verset, esetleg könyvet is, de a legegyszerűbb naplózási megoldással is elérhetjük a kívánt eredményt: saját magunk ismerete mélyül, egyre közelebb kerülünk saját magunkhoz, ezáltal jobban ki tudjuk fejezni magunkat.

+1: Lakberendezés

Nem gondolnánk elsőre, hogy a lakberendezés szerepelhet ezen a listán, holott nagyon sokat elárul az adott lakás lakójának személyiségéről, ízléséről, stílusáról. Érdemes megfontolni, milyen bútorok, színek és anyagok vesznek minket körül lakóhelységünkben, ezzel befolyásolva mindennapi hangulatunkat és önazonosságunkat hosszútávon.


Ezekkel a lépésekkel tehát hatékonyabban tudjuk kifejezni magunkat. Hullámvölgyek minden folyamat során előfordulnak, de ne torpanjuk meg, folytassuk a munkát és bízzunk a fejlődésben!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL