DIVAT

Lépések a maximális önkifejezés és a kiegyensúlyozott élet elérése érdekében

Nehézséget okoz saját stílusunk kifejezése? Úgy érezzük, egy csomó dolgot megmutathatnánk magunkból, valami mégis gátat szab bennünk? Íme néhány praktikus tanács az említett problémák megoldására.

.

Testmozgás & Táplálkozás

Ha már külsőség, elég szembetűnő az alkatunk és izomzatunk a külvilág számára. Sok minden befolyásolhatja, milyen testfelépítéssel rendelkezünk, azonban néhány dologgal tudunk tenni azért, hogy komfortosan és magabiztosan érezzünk magunkat bőrünkben.

A helyes, kiegyensúlyozott táplálkozás az alapja egy harmonikus életnek. Ha jóban vagyunk testsúlyunkkal, izomzatunkkal, akkor lelkileg is egy sokkal békésebb állapotban lehetünk. Érdemes körültekinteni az étkezésünkhöz kiválasztott alapanyagok kiválasztásakor, ezt megtehetjük online akár a Penny akciós újság oldalait lapozgatva. Friss kínálat, magas minőség és kifogástalan árak – ezek bizony mind garantáltak.

Természetesen részben igaz, hogy a kockahas a konyhában készül, de van egy másik eleme is, ami pedig az edzőtermet jelenti. Fontos, hogy végezzünk rendszeresen valamilyen testmozgást annak érdekében, hogy fenntartsuk testünk fittségét.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL