DIVAT

Így öltözz, ha túlsúlyod van!

Miért csak egy sovány nő lehet trendi és szexis? Miért nem látni sehol molett nőket a divatlapokban? Buta kérdések. Már pedig molett nők igenis léteznek és bármilyen meglepő, még öltözködnek is! Sőt! Ízlésük is van és követik a divatot! Méghozzá nagyon is!

 

10 férfi közül 9-en szavaznak Jennifer Lopez formás, és nem éppen kicsi hátsójára, szemben Madonna szálkásra gyúrt izomgumóival. Azt vallják, egy nő legyen nőies, formás. Hiába trendi a nádszál alkat, a kifutókon ugyan jól mutat, de a való életben más szempontok dominálnak. Sajnos egyre gyakoribb az önértékelési zavar a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek körében és ez főként a médiának köszönhető. De hogy lehetséges ez? Hiszen a férfiak igenis szeretik a telt idomokat, mondjon akárki akármit is.

Nos, lefogyni, vagy jól öltözködni? 

Ha az előbbi nem igazán sikerült még, akkor marad a leplező öltözék, mint egyetlen alternatíva arra nézve, hogy jól érezd magad a bőrödben. Fene vigye a 60-90-60-as kódolású alakot! Itt van néhány öltözködései tipp azért, hogy elégedettnek érezhessétek magatokat!

{KEPGALERIA}

 


 

Amit ne!

Kerüld az egyszínű világost! Ne hidd, hogy a világos színek erősítenek - de ha tetőtől talpig fehérbe öltözöl, az már a mérleg másik oldala.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL