DIVAT

A strandon is sikkesen - Mi kerüljön a fürdőruha fölé?

Napozáshoz és csobbanáshoz tökéletes társunk a fürdőruha. De mit érdemes fölötte viselnünk, ha a büfében vagy a koktélbárban is elegánsan szeretnénk mutatkozni? Kövessük a sztárok példáját, és koronázzuk meg megjelenésünket gondosan kiválasztott strandruhákkal és kiegészítőkkel! Ehhez ad most hasznos tippeket a Vatera.

{KEPGALERIA}

 

Strandbarát ékszerek a csillogásért


A nemesfémek kétség kívül csodásan ragyognak a napcsókolta bőrön, ám az egész napos pancsolás, strandröpi és lábtengó során könnyen megsérülhetnek, sőt, akár el is veszhetnek. Ma már a bizsuk között is vannak jó minőségű, kimondottan nyári igénybevételre tervezett darabok. Ha nem szeretnénk lemondani a fémes csillogásról, akkor válasszunk antiallergén nemesacél ékszereket, melyek kedvező áruk mellett nem hagynak zöldes elszíneződést az izzadt bőrön. Ráadásul a sporttal járó strapát is jobban bírják, mivel nagyobb keménységűek, mint az ezüst vagy az arany.


Hasonlóan kellemes viselet lehet a nagy melegben egy elegáns fehér selyemzsinór nyaklánc vagy egy etno mintás fonott karkötő is. A merészebb fürdőruhákhoz válasszunk bátran feltűnő statement modelleket, például rózsaszín és narancs bojtokkal – csak ne felejtsük el levenni, mielőtt a hűsítő habokba merülnénk.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL