Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
DIVAT

A babygirl-férfiak felforgatják a divatvilágot

Szerző:
Szabó Anna
A babygirl szót újabban a felnőtt férfiakra is használják. De pontosan mi áll a trend mögött?

A színész Jacob Elordi létrehozott egy luxus kézitáska-kollekciót, amely sokakban irigységet kelt. Az énekes Harry Styles Gucci ruhákban pózol a Vogue címlapáján, és Timothée Chalamet színész szívesen visel rózsaszín bársonyt a vörös szőnyegen. A popkultúrában többek között ez a három férfi ismert a "babygirl" irányzat képviselői közt. Ám az a trend többről szól, mint egy táskakollekció.

Mitől lesz tehát egy férfi babygirl? A magyarázat nem egészen egyszerű. Az "Urban Dictionary" a következőképpen fogalmaz: "Ezt mondják egy férfiról, ha rendkívül vonzó és jó személyisége van. A babygirl címkét az nyeri el, aki nemcsak népszerű és szép, hanem érdekes is. A babygirl-ök elbűvölő és szeretetre méltó férfiak, akiknek van önbizalmuk és stílusérzékük. A nemi határokat átlépve bátran mutatják magukat sebezhetőnek a nyilvánosság előtt."

Styles, Elordi és Chalamet mellett megemlíthetjük a forma-1-es pilóta Lewis Hamiltont is. Ők mindannyian szeretik a női blúzokat, egy crop topot farmerrel vagy egy luxus kézitáskát a hónuk alatt. 

babygirl férfiak divat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL