DIVAT

6 egyszerű tipp, hogy valóban lenyűgöző légy idén tavasszal

Akármennyire is szeretjük a divatot, annak minden egyes új és sajátos trendjét, nehéz lépést tartani az állandóan változó stílusokkal, színkombinációkkal. Ennek ellenére jó tudni, hogy mi az aktuális trend a divatvilágban, így ruhásszekrényünk friss és elegáns marad.

Ha csak egy új darabot is beszerzel a cikk olvasása után, garantáltan úgy fogsz festeni, mint aki egyenesen a kifutóról jött. Időnként nem is a vásárlás a kulcs, elég csak megszabadulni azoktól a dolgoktól, amikre már nincs szükséged. Íme, 6 tipp, hogy idén tavasszal is lenyűgöző légy.

Készülj fel az új szezonra

Könnyebb, mint gondolnád! Nézd át az egész ruhatáradat, válogasd ki az öreg, kopott, szűk ruhákat, amiket úgysem fogsz már felvenni. Ki velük! Adományozd el ezeket az elavult darabokat. Most, hogy már sokkal több hely van a szekrényedben, ideje beszerezni néhány szuper menő darabot, amik felújítják a stílusod: koptatott farmer, kötött ruhák, esőkabátok, színes bőr, stb. Szerezz be néhány kiegészítőt is, például napszemüveg színes kerettel, övek, hajpántok.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL