DIVAT

2020-as őszi divattrendek, amik már 70 éve is hódítottak

Szerző:
Szabó Anna
Néhány trendi minta, ruhadarab sosem megy ki a divatból, és persze vannak olyanok is, amelyek egy kis időre eltűnnek, majd újra a középpontba kerülnek. A Premier Outlet összegyűjtött néhány kortalan darabot, amelyeket nagyanyáink is előszeretettel viseltek. Inspirálódj te is a retró képeket nézegetve, és ültesd át az őszi szettedbe a legkedveltebb divattippeket!

 

A Premier Outletről


Magyarország legnagyobb outlet-központja 2004-ben nyitotta meg kapuit a Budapest közelében található Biatorbágyon. Az évente több, mint 2 millió hazai és külföldi vásárlót vonzó Premier Outlet nem zsúfolt bevásárlóközpontként, hanem exkluzív bevásárlófaluként épül fel: a közel 90 üzlet 22 900 m2-es alapterületen helyezkedik el. Az outlet-központban több száz prémium fashion, lifestyle és sportmárka kap helyet, amelyek az év minden napján állandó, 30-70%-os kedvezményeket kínálnak. A Premier Outlet ezen túl tágas üzlethelyiségekkel, nyitott passzázsokkal és frissítő, zöld környezettel várja a látogatókat, amelyek a kedvezmények mellett a legfőbb vonzerőt jelentik.

A 2019 tavaszán befejeződött fejlesztésekkel új korszak nyílt a kívül-belül újjászületett outlet-központ életében. Újabb luxusmárkák érkeztek, a tökéletes vásárlói élményt szem előtt tartva megújult a passzázs és a park, bővültek a pihenőhelyek, játszótér épült a legkisebbeknek, a főbejárat a buszmegállóval együtt a déli oldalra költözött, és az éttermi kínálat is hatalmas fejlődésen esett át. Immár az amerikai (Starbucks, Subway), az olasz (Vicino), a mexikói (Chimichanga), a magyar (Bodrogi Dupla Lecsó) és a francia (Le Petit Anna Bistro) gasztronómia ételei és italai közül lehet válogatni, vagy két üzlet között, egy kávét kortyolgatva megpihenni a négyévszakos, üvegtetővel fedett teraszon.

A Premier Outlet ad otthont továbbá az Aprópolisznak, a világ első Playmobil játszóvárosának, ahol a gyerekek életnagyságú Playmobil figurák között játszhatnak a tematikusan felépített világokban, miközben a szüleik az üzletek kedvezményei között válogatnak. Kiemelten fontos, hogy a Premier Outlet mindig egyre többet nyújtson a vásárlóinak. Ezért évente többször szervez ingyenes családi rendezvényeket és tematikus heteket, illetve jótékonysági és társadalmilag fontos ügyek mellett is kiáll, amire a látogatóit is buzdítja.


www.premieroutlet.hu
 

divat divattippek divattrend
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL