2

 

Rendkívül szenvedélyes és kifinomult ember vagy, és ezzel teljesen lenyűgöződ az ellenkező nemet. Úgy tűnik, azért születtél, hogy harcolj a szerelemért, mely nagyon fontos számodra Tudattalanul is mágnesként vonzod magadhoz az ellenkező nemet, a kapcsolatban pedig határtalan gyengédséggel és figyelemmel halmozod el a partneredet. Szerelmi életed felér egy utazással.

Amilyen könnyen megszerzed a férfiak figyelmét, olyan nehezedre esik megtartani a partneredet. Minden bizonnyal az ellenkező nemhez való túlzott ragaszkodásod lehet a bukás kulcsa, ami egyben végzetes vonzerőnek is tekinthető. Mindig úgy gondolod, hogy amíg szeretetteljes vagy a partnereddel, addig te is megkaphatod a vágyott viszonzást. Ha azonban elutasítanak, odébb állsz, és amikor ez megtörténik, azonnal keresed a barátaid társaságát, hogy megtört szíved miatt kipanaszkodhasd magad. Többnyire ilyenkor a munkába temetkezel, és megpróbálod elfelejteni a fájó múltat, ugyanakkor nyugodtan várod, hogy a következő potenciális partner felbukkanjon az életedben.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL