Akvamarin

 

Ha leginkább az akvamarin vonz, akkor fiatalos vagy, tele szenvedéllyel és kalandvággyal. Olyan ember vagy, aki szívből cselekszik és mindig spontán döntéseket hozol az életben.

Régen az akvamarin igencsak szent kőnek számított, és amelynek a jelentése a „tenger hullámai”. Komoly erőket társítottak hozzá és úgy hitték, hogy a Hold energiáit hordozza. A sellők kedvenc drágakövének gondolták, a tengerészek pedig magukkal vitték a hosszú hajóutakra, hogy védelmet nyújtson az istenek és a szirének haragja ellen. A sámánok is használták, a természet erőit idézték meg vele.

Nagyon úgy tűnik, hogy ha az akvamarint választottad, akkor kissé belefáradtál a napi rutinba. Ám nem érdemes aggodalmaskodnod, elképesztő kalandok várnak rád az életben, és ahogy készen állsz a befogadásukra, máris részesévé válhatsz az előtted álló kalandoknak!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL