Neptunusz

 

A Neptunusz igazán misztikus bolygó! Semmi olyasmi nem mondható el rólad, hogy bármiben is egyszerű lennél. Ez a bolygó kapcsolódik az elméhez, a testhez és a szellemhez egyaránt, illetve egyszerre szimbolizálja a múltat, a jelent és a jövőt is. Pszichikai és intuitív hatással bír és a spiritualitáshoz köthető. Kihat az álmokra, a mágiára és az elfojtott érzelmekre is, mindenre, ami szemmel nem látható. Néhányan különcnek gondolnak, és kissé furcsának tűnhetsz a világ számára. Sokszor van az, hogy még a hozzád közelálló emberek sem mindig értik, hogy mire is gondolsz valójában.

Azért születtél erre a Földre, hogy vezess másokat, akár szavak, akár a tettek útján. Bár nem is vetted észre, valójában végig ezt tetted eddig is. Képes vagy más embereket motiválni és remek tanácsokat adsz, amiket érdemes megfogadni. Olyan tudással bírsz, amely nem ebből a világból származik. El kell fogadnod, hogy más vagy, és igenis ragyogj. Azért jöttél, hogy utat mutass az embereknek.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL