Föld

 

Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor a belső erőd a növekedés. A föld a termékenység és a bőség szimbóluma. A négy klasszikus elem közül a földet az isteni női szimbólumnak tekintik. Tavasszal minden életre kel és minden növekedésnek indul. Ez a termékenység időszaka. A Földanya elnevezés nem véletlen – évezredek óta úgy tekintettek az emberek a földre, mint az élet forrására.

A bolygó maga az élet glóbusza, és ahogy az Év Kereke elfordul, az élet minden fázisát nyomon követheted a Földön, a születést, az életet, a halált és végül az újjászületést. A föld tápláló és stabil, kitartással és erővel ruház fel. A földnek megfeleltethető színek a zöld és a barna mind-mind szorosan összekapcsolódnak ezzel az elemmel.

Számos istenség is a föld elemhez társul, mint például Gaia, aki sokszor magát a bolygót jelképezi, és idetartozik Geb is, az egyiptomi föld isten. Ehhez az elemhez az anyagi jólét és a termékenység kapcsolódik. Az otthon és az otthon melegének szimbóluma, amely a családi egységet és stabilitást teremti meg.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL