A bűvész

 

Az elkövetkező hét új kezdet lesz számodra. A bűvész azt sugallja, hogy használd ki jobban mindazt a mentális és lelki erőd, amivel rendelkezel. Ez a kártyalap gyakran új kezdetet jelez és azt is üzeni, hogy nagy elvárásokkal szembesülsz. Nagyon erős és pozitív jel a kártyajóslásba. Emlékeztet arra, hogy kellő hatalmad van különbséget tenni fontos és kevésbé fontos dolgok között az életben. A fontos az, hogy mindig mindent próbálj ki, amit szeretnél.


Munka: a karriered be fog indulni ebben az időszakban. Különösen akkor, ha kreatív területen dolgozol. Most jön el az az idő, amikor megfogadják a javaslataidat és megbecsülik a munkád, így egyre jobb eredményeket érsz el. Ha munkahelyet vagy pozíciót akarsz váltani, szintén kedvező lesz ez az időszak. Még ha úgy is érzed, hogy minden lehetőséget kimerítettél, valójában nem így van, csupán elegendő alkalommal kell próbálkoznod a céljaid eléréséért.


Szerelem: amennyiben vágysz egy kis romantikára, minden esélyed meg van rá, hogy a következő héten találkozol valakivel, aki ebben partner lesz. Ne feledd, ebben a pillanatban valaki ugyanúgy keres téged, mint ahogy te keresed őt, függetlenül attól, hogy találkoztok-e, vagy sem. Semmiképpen ne ülj otthon, várva a nagy Őt, mert nem fog bekopogtatni az ajtódon. Neked kell elérhetővé tenni magad, és ez az időszak kiváló alkalom erre.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL