Geomantikus empátia

 

A geomantikus empátia lényegében helyi vagy környezeti empátia. Ha ilyen képességgel bírsz, akkor nagyon rá tudsz hangolódni magára a környezetre és a tájra. Ha kényelmetlenül érzed magad egyes helyeken, netán ellenkezőleg, nagyon is örülsz, akkor elképzelhető, hogy geomantikus empátia az, amit érzel.

Bizonyos helyekre ellátogatva mély kapcsolatot érzel a tájjal. Vonzódhatsz szent kövekhez, ligetekhez, templomokhoz vagy mást szent helyekhez. Érzékeny lehetsz egy adott hely történetére, és képes vagy átérezni a szomorúságot, félelmet és azt az örömöt, amely azt a helyet átitatja. Szorosan összekapcsolódsz a természettel, és bánt, ha baj történik. Fájdalmat érzel, amikor a fákat kiirtják és szennyezik a környezetet.

Ha ilyen típusú ember vagy, akkor valószínűleg több időt kell eltöltened a természetben, így tudsz feltöltődni. Vegyél részt környezetvédelmi projektekben, hiszen ez jó hatással van a lelkedre. Fontos, hogy a mindennapi élettered is élhető és kellemes legyen. Szereted, ha a lakásban növények vannak és finom illatok áradnak szét. Érdemes olyan anyagokat választani, amelyek természetes alapanyagból készültek, ilyen a vászon és a fa.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL