Magány, Egyedüllét, Elszigetelődés

 

Mi értéke van számodra az egyedüllétnek? Hogyan tudsz csendességet és békét teremteni azáltal, hogy kivonod magad a téged körülvevő káoszból? Ezen a héten ébredj rá az egyedüllét értékére, arra az egészséges csendességre, amit akkor tapasztalsz, ha mások befolyásától távol vagy, és amikor lehetőséget teremtesz magadnak arra, hogy visszavonulj a saját ötleteid, gondolataid és vágyaid szentségébe. A zavaró tényezők eltávolítása által megtapasztalod majd, hogy a frusztrációk is csökkeni fognak. A csendesség segít majd visszatalálni az elméd középpontjába, és jobban felkészít majd arra, hogy visszatérj a világba. Legyen szó arról, hogy elolvasod a kedvenc könyvedet, üldögélsz a vízparton, vagy a szélharangok halk csilingelését hallgatod naplementekor.

Gondolj erre úgy, mint a tankolásra. Az autódat sem tudod teletölteni benzinnel útközben. Le kell húzodnod az úttestről, meg kell állnod és időt kell szánnod arra, hogy teletankold, mielőtt újra elindulhatnál. Ugyanígy légy figyelmes azokra a pillanatokra, amikor a csendesség arra kér téged, hogy töltekezz újra. Akár ebédszünetről vagy egy pihenőnapról van szó, engedd a testednek, hogy pihenjen, légy jelen a pillanatban és érezd a pillanat értékét. Te hol fogsz leparkolni, hogy feltöltődhess és "teletankold az autódat"?

Értsd meg, hogy vannak időszakok, amikor bölcs dolog kilépni a káoszból és a minket körülvevő drámából. A zavaró tényezők vihart kavarnak bennünk, úgyhogy azáltal, hogy kivonjuk magunkat ezek befolyása alól, egy sokkal csendesebb és egészségesebb mentális állapotot érhetünk el. Képes vagy meghallani a szellő suttogását anélkül, hogy megengednéd a mindennapi problémáknak, hogy beleavatkozzanak a pillanatba?

Arra is figyelj, hogy a káosz közepette hogyan tudsz csendes pillanatokat teremteni magadnak. Ne tedd magadévá és ne próbáld meg irányítani a káoszt. Ha nincs a te irányításod alatt, akkor ne is vállald azt magadra. Amikor sorban állsz a pénztárnál, akkor ne bosszankodj az elvesztegetett idő miatt, hanem örülj annak, hogy most is mennyi időt nyertél. Tudatos lélegzés, hálás percek, és emlékezés mindarra, amiért megéri megteremteni ezeket a tudatos elcsendesedéseket és a lélek töltekezését. Egy korty tea, egy rövid séra vagy a kedvenc dalodba való elmenekülés és elég töltekezés lehet a következő adag energia előtt.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL