Gleccserhasadás

 

 

Ennek a képnek a választása bátor, energikus, és akár még misztikus személyiségre is utal. Könnyen elcsábítasz másokat, meg van benned minden ahhoz, hogy igazi vezető légy. Legyen szó bármiről, te mindig észreveszed az apró részleteket, amikre mások rá se hederítenek. Jók a megérzéseid, remek emberismerő vagy, ezért nagyon fontosak a megérzéseid és a véleményed. Szeretsz új dolgokat tanulni és kipróbálni, és mindig a figyelem középpontjában vagy. Nagyra értékeled a hűséget és az őszinteséget, ha megígérsz valamit, azt be is tartod.

Jövő: A gleccserhasadás a mélység és a kaland szimbóluma, úgyhogy valószínű, hogy a közeljövőben kapsz egy jó feladatot, amiért megjutalmaznak majd. Lehet, hogy lesznek kételyeid a feladatot illetően, de ne foglalkozz velük. Bízz magadban, és egy teljesen új oldaladról ismerheted meg önmagad. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL