Kerti tó

 

Rendkívül békés és nyugodt ember vagy, valószínűleg introvertált. Az élet apró pillanataiban találod meg a boldogságot; ami másoknak apróságnak tűnik (egy élénk színű rózsa, egy csodás meglepetés), az számodra maga a tökély. Nem szereted a hangos beszédet és a durva viselkedést, ezért általában távol maradsz a drámától és a káosztól. Fontos számodra a kényelem, a nyugalom és a csend. Egy törékeny személy vagy, aki vonzza magához az embereket – teljes őszinteség és nyíltság jellemző rád. Nincs nagy hangod, de van benned türelem, erő és együttérzés.

Jövő: A kis tó az otthon és a tradíciók szimbóluma – ez azt jelenti, hogy az otthonod és a családod gyarapszik. Valaki megszületik vagy örökbe fogadásra vár (az új családtag lehet, hogy két lábon, de az is lehet, hogy négy lábon jár majd), de akár a birtokod is növekedhet. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL