2

 

Kulcsszavak: zavarodottság és bizonytalanság érzése; hullámzás

Üzenet: Ne hagyd, hogy a bizonytalanság és a zavarodottság érzése blokkolja a megérzéseidet. Érzed a hullámzást és a változást, de ennek nem kell negatívnak lennie. Nehéz lehet most tisztán látni, de legbelül te is tudod, hogy a dolgok örökké változnak. Lehet, hogy egy olyan időszakban vagy, amikor mindaz, amire vágysz, nem valósulhat meg a jelenben. Használd ezt az időt arra, hogy változtass a nézőpontodon. A megoldások a problémáidra valószínűbben érkeznek majd érzelmek és álomképeken keresztül. A logika és az érvek most nem válnak hasznodra. Húzódj egy kicsit vissza, ha szükségét érzed, mert most nagyon fontos, hogy gondját viseld saját magadnak. Fókuszáld a gyógyító energiákat a harmadik szemedre, ugyanis ez az az energia központ, amely leginkább kapcsolatban áll a pszichikus képességekkel, mentális készségekkel és a koncentrációval.

Kristály – Szelenit


Ez a kristály a Hold istennőjéről lett elnevezve. A kristály gyengéd és gondoskodó tulajdonsága bátorítást és vigaszt kínál. A szelenitnek közvetlen hatása van az érzelmi testedre gondoskodás és törődés által. Ez segít majd kapcsolódni a valódi spirituális érzelmekkel és a belső utaddal.

Csakra – Harmadik szem (Ajna)


A harmadik szem csakrára való koncentrálás utat enged majd az új ötleteknek. Ez az altruisztikus érzelmek magja. Finomabbra hangol az olyan területeken, mint a gyengédség, a türelem, a szeretet, az együttérzés, a tolerancia és a kedvesség. A meditáció segít majd abban, hogy az információ szabadon áramoljon.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL