Ikrek- Az erő

 

Saját lapod Az erő. Az Erő lehet fizikai, lelki, szellemi, mágikus is. Te mindegyiket képes vagy birtokolni. De hogy mire használod, az főként rajtad múlik. Lehetsz a bátor, igazságos megmentő, de az önző elnyomó is, aki mindenkit igába hajt. A szexuális erővel felemelheted, de a pokolba is taszíthatod a szerelmi életedet.  Annyi szent, hogy nagy általánosságban mindig van benned erő.  Ezekre az erőkre lesz szükséged a nyáron is. Az élet próbára fog tenni több ízben is, és akkor igazán meg kell majd mutatnod a lelki és a szellemi erődet is. Ugyanakkor az élet több területén is teljesítened és bizonyítanod kell majd, legyen szó karrierről vagy magánéletről. Nagy szükséged lesz az erődre, ezért élj bátran a spirituális tanok segítségével, hogy mindig erőd teljében lehess. 

Ugyanígy ez a kártya jelzi számodra, hogy szembe kell nézned az ösztön lénnyel, a belső állattal, az ősi archaikus erőkkel. El kell tudni fogadnod. Ne próbáld meg egyik oldaladat sem elnyomni, inkább igyekezz megszelídíteni.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL