Halak - Halál

 

A lap jelentése: A dolgok a lezárását, és egy másik síkra integrálódását jelzi. A halál kártya jelképezi az életünkben bekövetkező lezárásokat, változásokat, melyek során egy, már idejétmúlt dologtól, kapcsolattól megszabadulunk.

Ne aggódj, nem arra akarunk utalni, hogy haláleset várható az évben. Hanem a te nagy átalakulásod, mikor is olyan események, történések kövezhetnek be, amik megvilágosító erejűek lehetnek és fordulhat veled egy nagyot a világ. Megváltozol te magad és a környezeted is. Véget érnek azok a kapcsolataid, amik már nem szolgálnak, amiket már befejezettnek lehet tekinteni. Kisöpri a sors a régi dolgokat az életedben, hogy helyet adjon az újnak. Ezért az év eleje minden bizonnyal a lezárásokról fog szólni, míg utána érkezhetnek az újdonságok, az új távlatok és lehetőségek. Engedd el a múltat, a régit és nézz végre előre!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL