Diadalszekér

 

Ez a lap a kemény harcokat és a jól megérdemelt győzelmet szimbolizálja. Olyan személyiség vagy, aki hajlamos addig küzdeni, amíg el nem éri a vágyott céljait, legyen szó külső célokról, vagy belső fejlődésről. Igencsak jeleskedsz abban, hogy az egymással szemben álló erőket egyesítsd, és minden helyzetben hű maradsz az elveidhez, soha nem térsz le az általad helyesnek vélt útról. A végén azonban többnyire sikert és dicsőséget aratsz, és tiszta akarattal lépsz tovább.

A 2017-es éved: Minden bizonnyal számos konfliktushelyzet van most jelen az életedben, akár veled, akár másokkal kapcsolatosan. 2017-ben tehát az lesz a legfőbb feladatod, hogy megoldd, és kezeld ezeket a helyzeteket, amit valószínűleg úgy tudsz majd kivitelezni, hogy megtalálod az arany középutat. Ám birtokában vagy azoknak a képességeknek, hogy diadalra vidd ezeket a harcokat, egészen addig, amíg akaratod erős és tiszta. Ne feledd, saját belső énedet kizárólag te alakítod, és ez ad alapot a jövőbeli sikereidhez.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL