Nyilas

Pénzügyek


Pénzügyek terén kellemes évnek nézel elébe. Forrásaidat bölcsen használod majd, csak a szükséges dolgokra költesz és sikerül tartalékot is képezned.

A Jupiter támogatni fogja pénzügyeidet, ám amíg retrográdban van, csak tompítva érezheted pozitív hatását.

A Merkúr tranzit január második hetétől március második hetében abban segít, hogy áttekintsd a pénzügyeidet.

A Jupiter április második hetében fordul direktbe, ami nagyban segít majd, ha előléptetésre vagy fizetésemelésre vágysz.

Vállalkozóként gond nélkül sikerül majd üzletedet bővítened. Ám hogy ez sikerüljön, alaposan meg kell tervezned és keményen meg kell majd dolgoznod érte.

Üzlet


Egyéni vállalkozóként jó évnek nézel elébe.

Társulásokban ezzel szemben a partnerek közt nézeteltérések támadhatnak, amelyek lassíthatják a döntési folyamatokat és ezáltal az üzleti növekedést.

Ha a divatvilágban vagy luxuscikkek területén tevékenykedsz, idén igen sikeres lehetsz.
A szolgáltató iparhoz tartozók szintén kapnak egy kislendületet.

Az év összességében pozitív lesz üzleti szempontból, leszámítva a június közepétől július végéig tartó időszakot, amikor a retrográd Szaturnusz érezteti majd hatását. Ekkor bevételeid megnövekedhetnek és problémáid adódhatnak partnereddel.

Üzleti utakra is lehetőség nyílik ebben az évben, amelyek során bővítheted ismereteidet és kapcsolati tőkédet.

Ha plusz bevételre lesz szükséged, a csillagok arra is teremtenek majd forrást.

Munka és tanulmányok


Munkavállalóként ez az év nagyon nehéz lesz, állandóan talpon leszel. Nem csak a határidők teljesítése okoz majd nehézséget; új ismereteket is elkell majd sajátítanod, hogy lépést tarts versenytársaiddal. Feletteseid nagy nyomást helyeznek majd rád, ezért vedd fel a kesztyűt és nyújts mindig száz százalékos teljesítményt. Ne csüggedj, az augusztus hoz majd némi enyhülést: csökkeni fog a rád nehezedő nyomás és újra élvezed majd a munkádat.

Ha pályakezdő vagy és munkát keresel, április és június között, illetve augusztusban és szeptemberben lesz lehetőséged találni.

A felsőoktatásban résztvevők azt tapasztalják majd, hogy ebben az évben valóban keményen meg kell majd dolgozniuk a kívánt eredményekért. Nehezebben koncentrálnak majd, ezért fontos lesz kerülniük mindent, ami elterelheti a figyelmüket. Zavart okozhat például néhány magánéleti vagy pénzügyi gond. Az utolsó negyedév kezdetétől azonban jobbra fordul a helyzet.

Az idén érettségizőket sok minden érdekli majd, ezért rangsorolniuk kell, mi áll leginkább érdekükben.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL