Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Várnak rád az év egyik legmágikusabb napján, április 30-án Beltane angyalai, hogy segíthessenek!

Szerző:
Szabó Anna
Április 30-a éjjelén kezdődik és május elsejéig tart az ősi ír-kelta druida tűzfesztivál, ahol a szerelmet, a termékenységet, az életet, a boldogságot ünnepelik, így akár e tekintetben Te is segítségül hívhatod az angyalokat, akik megadják neked mindazt, amire vágysz! Ne hagyd ki az év egyik legmágikusabb napját, amikor is várnak rád az angyalok, hogy segíthessenek!

 Azt azért nem árt tudnod, hogy hivatalosan nem léteznek „Beltane angyalai”, hiszen ez egy ősi pogány ünnep, ahol a Nagy Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünnepelik, illetve a kelta Beli, Belinus fényistent, akiről elnevezték az ünnepet. De attól még nagyon is meglehet idézni e napokon az ünnep megfeleléséhez tartozó angyalokat, akik szíves-örömest segítenek neked ott, ahol csak tudnak! Éppen ezért céljaidnak megfelelően fordulj bátran az angyalokhoz és kérd a segítségüket!

.

 Anael a szerelem és szeretet angyala

Illetve zárójelesen a szexualitásé. Mivel ez a három dolog meghatározó eleme az ünnepnek, így Anaelnek is nagy hatalma van az ünnepen. Ha új szerelemre vágysz vagy megerősítenéd a meglévőt, valamiképpen javítanál rajta, akkor egész egyszerűen gyújts piros színű gyertyákat, tégy rózsákat az oltárodra és a szerelemmel kapcsolatos szimbólumokat és fohászkodj Anaelhez. Természetesen szexel kapcsolatban is fordulhatsz hozzá, hiszen a szakrális szerelem is hozzá tartozik, ami magába foglalja a testi szerelmet is. Végezz bátran olyan apró angyalmágiát is, minthogy felírod a vágyadat egy papírra és elégeted, hiszen ilyenkor minden tűzzel kapcsolatos mágia rendkívül erősen hat!

ezotéria asztrológia angyalok angyaliskola angyalüzenet őrangyal
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL