ANGYALISKOLA

NE kövesd el ezeket a hibákat az ünnepekkor! – Karácsony Angyalának figyelmeztetése

Hamarosan itt van szenteste és karácsony. Az év egyik legszebb és legvarázslatosabb napjai. Ám sokak számára akár maga a pokol is lehet. Ebben szeretne a segítségedre lenni Karácsony Angyala, aki elárulja neked, hogy mi az a 6 hiba, amit nem szabadna elkövetned az ünnepekkor. Nemcsak azért, mert elronthatod az ünnepeket, hanem mert rossz energiákat vonzhatsz be!

Ha nem szeretnél negatív energiákat bevonzani és egyáltalán elrontani a karácsonyi ünnepeket, akkor fogadd meg Karácsony Angyalának ezt a 6 intelmét:

6. Ne költekezz többet a kelleténél!

Természetesen meg lehet érteni, hogy szeretnéd boldoggá tenni a családodat és magadnak is kedveznél. Nincs ezzel a baj. De annyit engedj meg magadnak, amennyi valóban belefér. Figyelj arra, hogy ne kerülj mínuszba, és utána ne keljen egy hónapon át nélkülöznöd. Így elkerülheted, hogy valóban kellemetlen helyzetbe hozd magadat, és esetleg a családodat, de még azt is, hogy az Univerzum a meggondolatlan pénzszórásra tiltással és akadályokkal feleljen. A bőség és jólét energiái elzáródnak, ha úgy néz ki a dolog, nem becsülöd eléggé, amid van és kifolyik a pénz a kezeid közül szükségtelen, túlzó dolgokra.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL