ANGYALISKOLA

NE kövesd el ezeket a hibákat az ünnepekkor! – Karácsony Angyalának figyelmeztetése

Hamarosan itt van szenteste és karácsony. Az év egyik legszebb és legvarázslatosabb napjai. Ám sokak számára akár maga a pokol is lehet. Ebben szeretne a segítségedre lenni Karácsony Angyala, aki elárulja neked, hogy mi az a 6 hiba, amit nem szabadna elkövetned az ünnepekkor. Nemcsak azért, mert elronthatod az ünnepeket, hanem mert rossz energiákat vonzhatsz be!

Ha nem szeretnél negatív energiákat bevonzani és egyáltalán elrontani a karácsonyi ünnepeket, akkor fogadd meg Karácsony Angyalának ezt a 6 intelmét:

5. Ne veszekedj!

Sajnos ez sem evidens dolog az ünnepekkor, hiszen ilyenkor stresszesek az emberek. De az még kevésbé szerencsés, ha a párok összevesznek azon, hogy kinek a családjánál töltsék az ünnepeket vagy a családi összejövetelen robban ki a vita, hogy kire lehetett számítani évközben és kire nem. Ügyelj arra, ha el is szabadul a vita, legalább béküléssel és megoldással záruljon. Nem kell megjátszanod magad, sem lenyelned a békát, de törekedj a békére. Egyrészt azért, hogy kellemes ünnepeitek legyenek, másrészt amiatt, hogy egy olyan mágikus napon, mint a karácsony, ne a veszekedéseket vonzd be az életedbe.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL