ANGYALISKOLA

Mondd el ezt az 5 angyali imát Halottak Napján!

Nemsokára Halottak Napja. Jó, ha előre tudod, milyen lehetőségeid vannak! Például megteheted, hogy elmondasz egy angyali imát egy elhunyt szerettedért, hogy békére leljen vagy segítesz az otthonodban lakó szellemnek átkelni a fénybe. Nézd meg, hogy milyen imák állnak még szolgálatodra és miben lehetnek segítségedre az angyalok november elsején!

Mentsd el ezt a cikket, ha jónak látod, hogy november elsején elmondhasd ezeket az angyali imákat. Gyújts gyertyákat és ha nem tudod megtanulni, akkor fel is olvashatod az imákat, a lényeg, hogy szívből szóljanak:

A Fény imája

Kérd Uriel a tűz és fény angyalától azt, hogy erőt adjon neked, fényt vigyen az életedbe és megvilágítsa a holtak útját is a Mennyekbe. Ez egyfajta áldás.

„Tűz és Fény angyala, Uriel angyal, halld kérlek segélykérő imámat. Ragyogj be ma fényeddel és szeretetteddel, töltsd fel lelkemet, óvd meg ezen a sötét és szomorú napon és emlékeztess arra, hogy a halál nem a vég, hanem a kezdet. Mutass utat eltávozott szeretteimnek és minden elhunyt léleknek, hogy térjenek meg a Túlvilágra, oda, ahová tartoznak s ne maradjanak itt. Áldj meg minket élőket, kik itt maradtunk és emlékszünk halottainkra és áld meg kérlek a holtakat, kiknek már új életük van. Hadd éljünk mind békében, együtt a fényben és a szeretetben. Hálás köszönet a segítségedért, amiért meghallgattad segélykérő imámat. Ámen.”
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL