ANGYALISKOLA

Mondd el ezt az 5 angyali imát Halottak Napján!

Nemsokára Halottak Napja. Jó, ha előre tudod, milyen lehetőségeid vannak! Például megteheted, hogy elmondasz egy angyali imát egy elhunyt szerettedért, hogy békére leljen vagy segítesz az otthonodban lakó szellemnek átkelni a fénybe. Nézd meg, hogy milyen imák állnak még szolgálatodra és miben lehetnek segítségedre az angyalok november elsején!

Mentsd el ezt a cikket, ha jónak látod, hogy november elsején elmondhasd ezeket az angyali imákat. Gyújts gyertyákat és ha nem tudod megtanulni, akkor fel is olvashatod az imákat, a lényeg, hogy szívből szóljanak:

Ima a lelkierőrért, hogy megküzdhess a gyásszal

Küzdj meg a gyásszal Lamachamel, a lelkierő angyalának segítségével:

„Lelkem fájdalomtól, dühtől és a veszteség érzetétől terhes. Tele vagyok sötét érzelemmel. Úgy érzem, elvesztem és szeretettemmel minden boldogságom odaveszett. Ezért imádkozom hozzád Lamachamel, hogy gyógyítsd meg sajgó szívemet és lelkemet. Segíts megértenem az engem ért veszteséget, segíts feldolgozni a gyászt. Adj erőt, hitet és kitartást, hogy megbirkózzak a halállal, hogy úgy gondoljak a halálra, mint egy újabb állomásra. Segíts elengedni szerettemet, hadd menjen a fénybe és kezdje meg új utazását. Segíts elfogadnom azt, ami természetes, és hogy a lelkem végre nyugalomra és békére leljen.”

Utána tetszés szerint köszönd meg neki a saját szavaiddal a segítségét.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL