ANGYALISKOLA

Mondd el ezt az 5 angyali imát Halottak Napján!

Nemsokára Halottak Napja. Jó, ha előre tudod, milyen lehetőségeid vannak! Például megteheted, hogy elmondasz egy angyali imát egy elhunyt szerettedért, hogy békére leljen vagy segítesz az otthonodban lakó szellemnek átkelni a fénybe. Nézd meg, hogy milyen imák állnak még szolgálatodra és miben lehetnek segítségedre az angyalok november elsején!

Mentsd el ezt a cikket, ha jónak látod, hogy november elsején elmondhasd ezeket az angyali imákat. Gyújts gyertyákat és ha nem tudod megtanulni, akkor fel is olvashatod az imákat, a lényeg, hogy szívből szóljanak:

Elhunyt lélek elküldésének imája

Ha úgy tapasztalod, hogy hozzád csapódott valaki vagy egyenesen beköltözött az otthonodba, akkor küld át a fénybe Halottak Napján Azrael, a halál és gyász arkangyalának segítségével:

„Imádkozom hozzád Azrael és imádkozom azokért a lelkekért, akik itt vannak, de másutt lenne a helyük. Hatalmas Azrael, kérlek téged vezesd át ezeket a lelkeket a fénybe, mert nem itt van az otthonuk. Segíts nekik békére lelni, segíts nekik elengedni földi kötelékeiket, hogy terhek nélkül térjenek meg a fénybe. Jöjj kérlek és vidd magaddal őket, mert nincs helyük az élők világában. Őszinte jó szándékkal és szeretettel telve kérlek, ne hagyd őket itt velem, mikor vár rájuk a Mennyek Országa és a jó Isten, segíts nekik haza találni!”

 Utána tetszés szerint köszönd meg neki a saját szavaiddal a segítségét.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL