ANGYALISKOLA

Mondd el ezt az 5 angyali imát Halottak Napján!

Nemsokára Halottak Napja. Jó, ha előre tudod, milyen lehetőségeid vannak! Például megteheted, hogy elmondasz egy angyali imát egy elhunyt szerettedért, hogy békére leljen vagy segítesz az otthonodban lakó szellemnek átkelni a fénybe. Nézd meg, hogy milyen imák állnak még szolgálatodra és miben lehetnek segítségedre az angyalok november elsején!

Mentsd el ezt a cikket, ha jónak látod, hogy november elsején elmondhasd ezeket az angyali imákat. Gyújts gyertyákat és ha nem tudod megtanulni, akkor fel is olvashatod az imákat, a lényeg, hogy szívből szóljanak:

Lelki sebek begyógyításának imája

Ha még mindig gyászolsz és szeretnéd megkönnyíteni elhunyt szeretted dolgát, akkor imádkozz a gyógyítás arkangyalához Raphael:

„Romokban a lelkem, egy tátongó űr van bennem, egy be nem gyógyuló seb. Ezen csak te segíthetsz Raphael angyal! Azért imádkozom hozzád, hogy tisztítsd meg a veszteség és gyász ütötte sebet a lelkemen, és balzsamozd be, hogy végre a gyógyulás útjára lépjen. S azért is imádkozom hozzád, gyógyítsd meg szerettem X (szeretted neve) lelkét is, könnyítsd meg neki az átkelést. Hagyja itt magával terheit, testi és lelki fájdalmait. Ép és egészséges lélekkel térjen meg a Teremtőhöz, és hadd élvezze a Mennyországban új életét. Gyógyíts meg bennünket Raphael, add, hogy végre ne lelkünk megbékéljen.”

Utána tetszés szerint köszönd meg neki a saját szavaiddal a segítségét.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL