ANGYALISKOLA

Mondd el ezt az 5 angyali imát Halottak Napján!

Nemsokára Halottak Napja. Jó, ha előre tudod, milyen lehetőségeid vannak! Például megteheted, hogy elmondasz egy angyali imát egy elhunyt szerettedért, hogy békére leljen vagy segítesz az otthonodban lakó szellemnek átkelni a fénybe. Nézd meg, hogy milyen imák állnak még szolgálatodra és miben lehetnek segítségedre az angyalok november elsején!

Mentsd el ezt a cikket, ha jónak látod, hogy november elsején elmondhasd ezeket az angyali imákat. Gyújts gyertyákat és ha nem tudod megtanulni, akkor fel is olvashatod az imákat, a lényeg, hogy szívből szóljanak:

Egy elhunyt szeretted megidézése

Így imádkozz Anael, a szeretet, szerelem, érzelmek arkangyalához:

„Halld meg hívó szavamat Anael angyal, hozzád fohászkodom ezekben a percekben. Pillants bele lelkembe és fedezd fel a benne szunnyadó vágyat, hogy újra beszélhessek X-el (nevezd meg a személyt), újra érezhessem jelenletét. Arra kérlek, engedd ma közel hozzám, engedd egy kicsit, hogy társalogjak vele. Ígérem, nem tartom itt, ígérem hazaengedem, de hagyd, hogy legalább ma újra élőnek érezzem. Kísérd el kérlek ide hozzám és miután lelkem békére lelt, hazaküldöm veled.”

Ezután válts szót elhunyt rokonoddal tetszés szerint és mikor végeztél, így szólj:

„Most már elviheted őt Anael. Kísérd haza X-t, hogy tovább nyugodhasson békében és szeretetben. Köszönöm, hogy elkísérted őt hozzám.”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL