ANGYALISKOLA

Milyen veszélyek leselkednek rád az év végén? - Megsúgták az őrangyalok, mire figyeljetek!

Elárulták az őrangyalok, hogy mik azok a lehetséges veszélyek, amikkel számolnod kell az év végén, ugyanis árthatnak a testi vagy éppen lelki épségednek. Ráadásul még csak nem is gondolnád, hogy mik lehetnek ezek! Ezért az őrangyalok nem bízzák a dolgokat a véletlenre és képet festettek arról, mire kell ügyelned, ha szeretnéd gond nélkül lezárni az idei évedet!

Ügyelj arra, hogy tetteid harmóniában legyenek az érzéseiddel!

Ne tégy olyat, amit valójában nem is akarsz. Mint ahogy arról előbb is szó volt, ha nem akarsz hatalmas karácsonyi partit csak az elvárások miatt adnád, akkor ne tedd. Ne akarj megfelelni az elvárásoknak.

Mint ahogy ha nem akarsz adni, akkor inkább ne adj. Sokan azt hiszik, azzal mossák fényesre, hogy jót tesznek másokkal és adakoznak. Ez így van. De csak akkor, ha szívből teszed, nem azért mert „kell”. Kerüld el inkább ezt, mert az álszenteskedés és az önerőszak csak nyomot hagy a lelkeden és kicsit sem fogod általa elérni a kívánt célodat.

Az évégén erősnek, boldognak és kiegyensúlyozottnak kell lenned. Mert amilyen leszel, azt viszed át a következő évedre és így nem érthetnek el a sötét lények sem. Ugyanakkor ennyivel tartozol magadnak is, hogy nem szerepet játszol, hanem önmagadat adod és emiatt ne legyen lelki ismeretfurdalásod. Ám ha még sem vagy hajlandó erről lemondani, legalább keress benne egy kis örömet, hogy a tetteid valahol őszinték legyenek! Bár az egész évben mutatott tetteid is, de az év végiek különösen számítanak, mikor közeleg az újév.

Ne feledd, hogy bármiben kérheted az angyalok és különösen őrangyalod segítségét!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL