ANGYALISKOLA

Milyen veszélyek leselkednek rád az év végén? - Megsúgták az őrangyalok, mire figyeljetek!

Elárulták az őrangyalok, hogy mik azok a lehetséges veszélyek, amikkel számolnod kell az év végén, ugyanis árthatnak a testi vagy éppen lelki épségednek. Ráadásul még csak nem is gondolnád, hogy mik lehetnek ezek! Ezért az őrangyalok nem bízzák a dolgokat a véletlenre és képet festettek arról, mire kell ügyelned, ha szeretnéd gond nélkül lezárni az idei évedet!

Az idei ünnepek teljesen másképp!

Sokan már most teljes pánikban vannak. Kinek-mit vegyenek ajándékba, egyáltalán mikor, hiszen idejük sincs rá vagy miből, mert pénz szűkében vannak. Kétségbeesnek, mit főzzenek, kit hívjanak meg, és feleslegesen stresszelik magukat. Angyalokat meglehetősen bántja, hogy manapság erről szólnak az ünnepek és nem a valódi lényegről: a szeretetről, a családról az összetartozásról. Ezért ha nem akarsz idegileg kikészülni, időrabló tevékenységeket űzni, akkor kivételesen változtass a szokásaidon. Vagyis ne légy a szokásaid rabja! Engedd el a görcsösséget, minden jól fog alakulni anélkül is, hogy te megháborodnál. Ne csak másokhoz akarj jó lenni, hanem magadhoz is, légy jó a testeddel és a lelkeddel.

Ha pénz szűkében vagy, akkor ne költsd el azt, ami nincs, vagy ne vegyél fel kölcsönt, mert egy ilyen teher csak megbélyegzi a karmádat.

Ne mások véleményével törődj, de mi lesz akkor, ha nem lesz nagy felhajtás vagy ajándék, mert úgyis mindenki ezt várja. Nem, ez csak a mai társadalom beidegződése. Arra intenek az angyalok, hogy térj vissza az egyszerűség útjára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL