ANGYALISKOLA

Ébreszd fel pszichikus képességeidet Neptunusz Angyalával! - Gyakorold ezt az 5 dolgot!

Szeretnéd, ha pontosabbak lennének a megérzéseid? Ha belepillanthatnál a jövőbe? Hogyha képes lennél gyógyítani? Akkor ébreszd fel pszichikus képességeidet és növeld őket! Hiszen mindenki előtt nyitva áll az ajtó, ha szeretné a benne nyugvó titkos erőket kihasználni. Neptunusz Angyala, Asariel a segítségedre lesz benne és elárulja, mi azaz 5 dolog, amit rendszeresen meg kell tenned a siker érdekében!

 

Úgy tartják, születésünktől fogva birtokoljuk a pszichikus képességeket, csak éppen sokan félelemből elnyomják, megfeledkeznek róla, mikor elkezdenek felnőni. Felnőttként pedig nehezebb – de nem lehetetlen! – visszahozni őket! Így hát Neptunusz Angyala szeretne a segítségedre lenni és elárulja mit kell tenned ahhoz rendszeresen, hogy visszaszerezd a képességeidet!

Ugyanakkor tudd, hogy ezt nem lehet elsietni. Persze, itt is érvényes a minél többet gyakorolod, annál jobban fog menni, de hiába tudsz valamit, ha nem vagy rá felkészülve. Márpedig a pszichikai képességekhez gondtalan és helyes működéséhez kell, hogy a tested és a lelked is felkészült legyen. Úgyhogy ne siettesd magad, légy türelmes és kitartó!

{KEPGALERIA}

4. Használd ki a kollektív erőt!

Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy minden gyakorlatot egyedül végezz vagy egymagad fejlődj, akkor érdemes lehet csoportot kialakítani a hasonló érdeklődésűek számára vagy elmenni egy meglévőbe. Hiszen az ott létrejövő kollektív erő rendkívül hatásos lehet. Gondolj csak bele, többen összefogtok egy közös célért, még akkor is, ha azaz egyéni fejlődés az. Egy kicsit mindenki ad, segít a másiknak, ettől lesz biztos a siker. Olyan ez, mint a közös kassza, mindenki ad egy keveset és mégis sok lesz! Arról nem is beszélve, hogy jól fognak jönni a pozitív megerősítések, amikor sikered lesz benne és ugyanolyan kellemes lesz akkor is a támogatás, mikor kételkednél magadban vagy elcsüggednél!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL