ANGYALISKOLA

Ébreszd fel pszichikus képességeidet Neptunusz Angyalával! - Gyakorold ezt az 5 dolgot!

Szeretnéd, ha pontosabbak lennének a megérzéseid? Ha belepillanthatnál a jövőbe? Hogyha képes lennél gyógyítani? Akkor ébreszd fel pszichikus képességeidet és növeld őket! Hiszen mindenki előtt nyitva áll az ajtó, ha szeretné a benne nyugvó titkos erőket kihasználni. Neptunusz Angyala, Asariel a segítségedre lesz benne és elárulja, mi azaz 5 dolog, amit rendszeresen meg kell tenned a siker érdekében!

 

Úgy tartják, születésünktől fogva birtokoljuk a pszichikus képességeket, csak éppen sokan félelemből elnyomják, megfeledkeznek róla, mikor elkezdenek felnőni. Felnőttként pedig nehezebb – de nem lehetetlen! – visszahozni őket! Így hát Neptunusz Angyala szeretne a segítségedre lenni és elárulja mit kell tenned ahhoz rendszeresen, hogy visszaszerezd a képességeidet!

Ugyanakkor tudd, hogy ezt nem lehet elsietni. Persze, itt is érvényes a minél többet gyakorolod, annál jobban fog menni, de hiába tudsz valamit, ha nem vagy rá felkészülve. Márpedig a pszichikai képességekhez gondtalan és helyes működéséhez kell, hogy a tested és a lelked is felkészült legyen. Úgyhogy ne siettesd magad, légy türelmes és kitartó!

{KEPGALERIA}

3. Gyakorold a harmadik szem megnyitását!

A legtöbb pszichikus képesség „otthona” a harmadik szem, főleg, ami a látással, érzékeléssel kapcsolatos. Ezért ha ilyen jellegű képességekre vágysz, akkor feltétlenül gyakorolnod kell a harmadik szem megnyitását is. Maradhatsz a kékszínű gyertyánál, de választhatsz lilát is. Akár még a szem jelét is felrajzolhatod a homlokodra. Rengeteg módszer van, amit kipróbálhatsz, gyakorlatok és mágikus olajok egyaránt. De nyugodtan hívhatod Asariel angyalt is: „Minden nappal egyre jobban nyílik már a harmadik szemem. Ahogy lélekben erősödöm, készen áll testem és lelkem Asariel felnyitja nekem. S mikor kinyílik a szem, látni fogom mindazt, mi most rejtve van előttem.” Természetesen használhatod a saját szavaidat és imádkozhatsz az angyalhoz segítségért. Nagyon fontos a vizualizáció, hogy képzeld el, ahogy a szem feltöltődik az angyali energiával vagy a Neptunusz erejével és alkalomról-alkalomra szép lassan nyílik.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL