ANGYALISKOLA

Az angyalok súgták - Sokan elkövetik ezt a 6 hibát év végén, te ne tedd!

Szeretett Angyalaink igazán kitesznek magukért és a legapróbb dolgot is megüzenik nekünk, hogy mikre figyeljünk, milyen hibákat ne kövessünk el annak érdekében, hogy tiszta karmával lépjünk át a következő évbe és hogy maximális békességben és szeretetben teljenek a közelgő ünnepek. Vajon mi lehet az a 6 hiba, amit sokan elkövetnek év végén úgy, hogy fel sem tűnik nekik és amivel árthatnak másoknak?

Az év végén még intenzívebben működnek az energiák, ezért jelentős mértékben kihatnak az Univerzumra a tetteink. Vagyis, amit teszünk, érzünk, azt kapjuk vissza a következő évben mi is.

Éppen ezért érdemes odafigyelni az alábbi 6 hibafaktorra, amit az angyalok súgtak meg:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Ne erőltesd az ünnepi hangulatot

Az rendben van, hogy te ünnepi lázban égsz, tele vagy várakozással, jó kedvvel és lelkesedéssel. Jó, hogy számodra az ünnepek a szeretetről, a családról és a békességről szólnak. Ám mint te is tudod, nem mindenki várja így az ünnepeket és talán még a te környezetedben is van olyan, akiről tudod ezt. Akár a párod legyen, a tini gyereked vagy egy barátod, akkor sem szabad ráerőltetned az ünnepi hangulatot. Az életérzést, a szeretetet nem lehet kierőszakolni a másikból. Persze, biztos szeretnéd, hogy egy nagy boldog család legyetek, de nem kehet elvárni valakitől, hogy jó képet vágjon hozzá. Ha szeret, akkor úgyis tudja, hogy fontos neked és magától is meg fogja erőltetni magát, nem kell kikényszeríteni belőle, mert azzal csak ártasz neki. Hogyha nem akarod, hogy jövődre rád is rád erőszakoljanak dolgokat, te se tedd azt már az idén!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL